soMethinG CrossinG My Mind: sila jangan muntah ok?

sila jangan muntah ok?

hahaha! t'ingat lak lagu ni de org bg kt aku!
keh keh keh...sdap lgu ni, spnjang mse aku asyik dgr lgu ni je...
kt hp, kt pc, sume ltak lgu ni....

but, afta r/ship tu xkekal, aku jd sgt mnyampah ngn mamat exist..tp td tme google2 kt utube ni, tjmpe lgu ni...best lak dongar...sodap lak...

kpd ko, pengirim lagu ni...aku arap ko idup lg...aku tarik balik sumpahan2 aku dulu..ape2 pun, thnx for e memories...

nota kaki: aku pun geli ngn ape yg aku ckp ni...hehe..^^

4 comments:

NADIRA SALIM said...

tapi lagu ni mmg best..
:D

azah hj zainal said...

mmg best pun...
but skrg asyk jd point ke perli je ngn my sis..gerammmmm

Wanita Itu said...

tak muntah pun, oke lagi tehehe :)

azah hj zainal said...

hnya mereka yg mengetahui sje akan muntah~~~hehe....skems ayat aku ni...!

Copyright © soMethinG CrossinG My Mind Urang-kurai