soMethinG CrossinG My Mind: special for my luvs

special for my luvs


pg2 cmni, xtau asl aku nk tulis psl parents aku..
myb coz aku bru je bjaya grad..

khas tuk parents aku>>
hj zainal n hjh kamsiah
..
parents aku ni yg slalu bg aku smgt smpi lr aku bjaya in evrythg yg aku wat..
even ayah n ibu aku garang, both of them mmg concern psl ktorg(siblings)
tnpa parents aku, aku rse, aku xkn jd "AKU" cm arini..
thnx ibu n ayah...^^

lagu ni khas tuk ayah n ibu..

"You Raise Me Up"






When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be.

4 comments:

FdausAmad said...

beb,gua nak ajak lu mkn kenduri kat blog gua..gua buat western food.
lu Follow blog gua pun xpe lagi bagus.

Blog gua tu dah tak seimbang,bdk2 yang ada makin berat ke belah punk.

azah hj zainal said...

punk ke?
waaaa..undergrnd ble lg,...punk ssh sket lr beb

░♥si lampu neon♥░ said...

hey hyee

azah hj zainal said...

hi lampu neon...

Copyright © soMethinG CrossinG My Mind Urang-kurai