soMethinG CrossinG My Mind: a new me ^^

a new me ^^

hi peeps!
msti korg tkejut ngn blog yg dh b'ubh background ni...?
hehe..actly, dh trase bosan dgn layout yg b'wrna cerah..so, tukar lr dgn yg bru..
tp, bkn aku yg wat...
credit to my luvly sis, nana...coz die sggup melayan aku tuk mgubah skin ni...skin ni lak sme ngn die pny...hehe..
aku ni sgt lr buta I.T.hehe...

so guyz..it s a new mine..

erm...dh lme x b'blogging..hehe...disebabkn t'lalu bz xdpt lr aku m'blogging...
pe yg blaku ek?
heheh...actly smlm mrupakan birthday aku yg ke-dua-puluh-lima..huhu...dh tua dh aku...
thnx for b'day wishes either in fb, msgs...thnx gak kt those yg bg hadiah kt aku...ceh, tua2 pun dpt hadiah lg...thnx gak kt bdk2 cls aku yg pg2 dh nyanyikn lagu b'day tuk aku...even msg2 tgh bz wat keje aritu, mulut still lg nyanyikan tuk aku...xble blah, fadh..hehe...sgt b'semangat die..^^

erm...insyaAllah, pd tahun ni,tcapai lr cita2 aku tuk mbina msa dpan yg sgt mencabar...aminnnn...

ths week?pe yg best? xde pe yg best,...bz ngn asgmnt, test, submission yg due tuk nxt week..
but aku actly sgt lr excited coz strt dr 12hb ni, mid term break! yeay!! dh t'pancar keseronokn yg t'amat sgt..hehe...

tuk cuti ni, aku nk m'release kn tension mne yg ade tu...dh btmbun2 dh...tiap mlm, msti call ibu...
ibu lr tmpt aku cite sume2...nk cite kt nana or along, dieorg pun bz gak..xnk nyusahkn dieorg....

k lr..keje xsiap lg ni..dr td asyk ym ngn nana je...jap lg nk cl die...dh jnji borak ngn die smpai ttdo...bonus b'day lr katakan...huhu...

nite!
X0X0

nota kaki: xsabar nk balik cuti!


Photobucket

4 comments:

Mrs Drac said...

azah kakak 3 ariku...hepi belated besday..aku dah terlupe tarikh...cptnye mse belalu..wawawa

azah hj zainal said...

ceh....
cmne ko ble lupe ni?
ko x on fb ke??

efa @ nzs said...

waah..chantek bground ko azah :)
ni yg rasa nk tukar bground ni..hu3

azah hj zainal said...

ats pujian ko,
aku ucpkn thnx! hehe..
bckgrnd sbnrny nk letak yg len, tp xcntik..lst2 aku suruh adik aku wat sme ngn die..

tp pic ats tu, mmg aku yg cari...
comel lak pic tu...

Copyright © soMethinG CrossinG My Mind Urang-kurai