soMethinG CrossinG My Mind: yes, finally aku dah abis study dah.

yes, finally aku dah abis study dah.

seronok nyer...aku dh abis degree secara x rasminya 10hb may aritu..
nak kate sedih, xsdh pun coz insyaAllah, ktrg akn jmpa lg tuk LLB nnt..
nk simplify kn, all ppers were diffclt..gilerrr...
plg aku cuak, pper last, intrnational law..
ktorg x expect tuk part c tu..
taram je lr...

cuti ni, byk keje nak kene setel kn..
duk umah ni mmg best..sume de dpn mate...
xpyh nk pk umh dh..if x, aku asyk pk kn umh je..huhu..

cuti ni aku pk nk update kn blog, tp xtau lr cmne...
tgk pd mse lr..aku duk umh, mmg bz,..aku pun xtau pe yg aku bz...
cuti ni aku jd ckgu tuition..hehe..private pnye teacher ni..

2 comments:

NaNaBdKbaiK said...

hi cik akk...anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

azah hj zainal said...

aisehh....
aku dpt award tu..jgn jeles kengkawan..
yg bg award ni pun bkny org len, adik aku sndri gak..

nk bg kt sape ek..

Copyright © soMethinG CrossinG My Mind Urang-kurai