soMethinG CrossinG My Mind: cuti-cuti malaysia...

cuti-cuti malaysia...

lets holidayyyy!!!

mcm biasa, actvty wajib aku n family x lain x bkn, holiday...tp dis yr, dkt je holiday...nk tau kt ner?hehe...kt mlk je...ktorg stay di Everly Resort Hotel Malacca..This hotel located at Tanjung Keling..if lst yr ktorg ke Langkawi, but dis yr juz malacca je..lg pun, cian kt ayah, tgh byk keje, almaklum lr akhir thun dh, sume nk tutup accnt, dgn break down kt Petronas lg, yg emergncy mntk supply brg2...dpt lr ayah ulang alik keje..erm..xperlr, aslkn dpt cuti...
even kt mlk je, tp best gak Everly Resort ni...byk facilities ny..swimming pool, gym, karaoke n etc..ktorg akn stay kt sni smpai slasa(5days 4 nites)..ktorg akn abiskn mse kt sni smbil lawat2 melaka...msti org akn gelak bile aku ckp aku nk melawat melaka...

normally, ktorg akn spend mse dgn swmming,..but, kali ni, ktorg akn anggap yg ktorg ni as foreigner..i mean, aggp je diri ni bkn org mlk..last 3 weeks, aku g MP, bli brg tuk preparation abg aku khwin nxt yr, nmpk mcm2 kt dpn MP tu..plg aku kagum, menara taming sari n eye on mlcca...ha..lupe lak, kali ni, kitorg cuti wif 3 org adik sedara (nabilah, muiz n fadil)...serabut gak dieorg ni coz si muiz sgt ske kacau adik die, fadil..tpkselr kitorg wat garang2 kali ni...hehe...



eye on malacca

ni pun slh stu promotion gak...dtglr mlwt mlcca..xrugi pun...xslh aku, aku de tpndg stu signboard, "melawat melacca umpama anda melawat malaysia.."..ha...nnt aku akn upload kn lg pic2 tmpt2 menarik di melaka nnt..pic2 di atas tu dwnloaded fm othr webpges..

k kwn2, mate ni pun dh berat coz siang td swimming mmg all out..pnt tul coz dh nk sbln x swimmg..herm..sbnrny aku mmg tggu sgt holday kali ni coz nk lepas tnsen tul2..trase sgt sem lps, serabut gler kepala...dgn prject pper lg, subjects yg mmbebnkn..result pun nk kuar 17th nxt week..hfplly i will gt gud rslt, maintain 3 pnter...InsyaAllah...

k, hepi holiday gak tuk sume...





1 comment:

abby aan said...

besnyer g holidey....xper lar g mlake pon...aku y duk melaka nie pon dah lme xg MP n datarn pahlawan tue...last aku pegi ngan member aku 2 tahun lepas rasenye...tue pon ade untung skit berniage...so...nak ade kngan lar konon nyer...nak g jauh2 x cukup bajet...so..g jelah melaka...huhuhu...

Copyright © soMethinG CrossinG My Mind Urang-kurai