soMethinG CrossinG My Mind: tag from sue..

tag from sue..

lme giler xjwb tag...ni tag dr kl...aku akn jwb sjujur2ny..

01. Bekas kekasih saya adalah : samdol dr bt. pht johor..tp best zmn2 bcintan dlu..klaka

02. Saya sedang mendengar : bdk2 ni tgh bising2 coz nk anta file LA..

03. Mungkin saya patut: balik kg ni...homesick makin truk..

04. Saya suka : driving sorang2 tme tensen..

05. Sahabat-sahabat baik saya : b'ubah2...xtau sape yg b'ubah...

06. Saya tak paham : kenape org suke mengumpat?muka je ble tahan, tp urghhhh...mulut..biar Allah sje yg maafkn die...

07. Saya kehilangan : touch n go card...puas dh cari..sume tmpt dh cri..tpksa bli yg bru...(bazir je..)

08. Ramai yang berkata : ""wahhh...sjak duk kolej ni, kul 8lbh bru dtg""

09. Makna nama saya : bunga di syurga..thnx nana teknik coz tlg crikn mkna tu...

10. Cinta itu adalah : kesetiaan, kejujuran n penerimaan kebaikan dan keburukan diri kita

11. Di suatu tempat, Seseorang sedang : mendoakan kejayaan aku..ibu or ayah aku lr tu..

12. Saya akan cuba : jd seorg peguam yg jujur once sy abs chambering nnt..

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud: er...4ever n ever n ever kot...

14. Telefon bimbit saya : adlh bks hp ayah sy...xde camera n mono tone lg...

15. Bila saya terjaga dari tidur : sy trus g toilet, cuci muka...

16. Saya paling meluat apabila : org yg ske mengutuk, cpt xpuas ati...lst2 die pulak yg baik ngn org yg die dh puas kutuk tu..

17. Pesta/Parti adalah : smthg yg wat kite release tnsen...

18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah : arnab-arnab kt umh...

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah : sekolah mngah dlu..
20. Hari ini : rase cm nk blik bilik, nk pack sume brg tuk blik raye..

21. Malam ini saya akan : study sbject contract...esk test...

22. Esok pula saya akan : jwb test...

23. Saya betul-betul inginkan : masa b'putar ngn cepat..nk keje..bosan dh stdy..

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini : mata aku nmpk bgkak je...lebam...tido xckup..4 jm shari..penat..ari2 cmtu..

25. Pusat membeli-belah atau arked permainan : yg de pusat bowling or cinema..

26. Makanan Barat atau Jepun : equal..xde lr minat sgt...e best is, mskn kmpung,...especially ibu aku wat..

27. Bilik yang terang atau gelap : terang if tuk stdy...gelap tuk tdo..

28. Makanan segera adalah : silence killer..

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang? : "edi, lily, k.rehah....sign attendance ni..."

30. Tag ini datang dari : suraya...adik yg muda 3 ari dr aku..

4 comments:

Mrs Drac said...

wah..azah..terharu aku ko ingat agi aku adik mude 3 ari.. wahaha..next time bole celeb same..(tunggu ko da jadi lawyer, ble banje aku)=p

azah hj zainal said...

ala..ko dh nk kwin..next tme kne smbut sme2 coz aftr ths totlly wif ur husbnd..

aku sgt sdh...

Mrs Drac said...

aik!!heheh...lmbat agila azah..besday taun depan aku masih cik lagi..heheh

azah hj zainal said...

so, bday nxt tme kte smbut sesame,k?
bru best..

Copyright © soMethinG CrossinG My Mind Urang-kurai