soMethinG CrossinG My Mind: PILIH SORANG JE...

PILIH SORANG JE...

dalam dunia ni ramai sangat yang kite sayang..xpyh ckap dunia, even dalam family kite pun kite syg sume family mbrs kite..tp, if diberi choice, korang juz ble pilih sorang je, sape yg korang pilih?

siapa n nape?

aku post entry ni bkn pe..aku t'igt adik spupu aku, nabilah..time die blik bcuti kat sini ngn 2adik laki die fadil n muiz,akhr taun lps, aku pnh tny die..

aku: nabilah, antara fadil n muiz, mane yg nabilah plg syg?
nabilah: dua2 lr syg..
aku: xnk dua2..nak sorg je..yg PALINGGG nabilah syg?
nabilah: mne ble..dua2 syg..
aku: sorang jeeeeeee...
nabilah: dua2 lr..(time ni die nangis dh)..

time ni bru aku sdr..if org tny aku, aku pun xble jwb..aku pun syg sume..ssh nk wat pilihn..rse bslah lak aku tny bdk ni..die pun tau sshny nk jwb soklan aku..

p/s--btul org tua ckp, bdk kecik xpndai tipu!

9 comments:

MISZ NaNa said...

ala sweetnye bdk tu......saye syg sume keluarga saye gak!

azah hj zainal said...

tau xpe..sy pun silap gak..siap sruh pilih..sape sruh..hehe

Siti Nurul Jannah Fital said...

memula skali...nak ucap terima kasih atas kunjungan ke blog saya..
Nice adek kecik tu...kecik2 dah tau tntg kasih syg..Memang susah kalau kita disuruh buat pilihan..Nak2 pula pilihan itu banyak dan kita kena pilih satu aje...
Actually bukan dlm hal kasih sayang je...dlm ape2 hal pon...kalu disuruh buat pilihan kita mmg susahkan nak buat keputusan???betul tak??hehhehehe

<< s| tED| >> said...

itu menunjukkan.. kita sukar nak buat keputusan tentang kasih sayang ni!
:D

azah hj zainal said...

jannah--thnx...btul tu, bkn psl ksih syg je, dlm sume bnde, ssh nk wat pilihan.
tp bg sy, psl ksih n syg ni, mmg ssh..tul x?

tedi--sgt tepat komen anda!^^

DilOt said...

membuat pilihan bukannye mudah,,,

sbb mate kite ni rambang,,,dan hati kite ni lak semuenye kite nak..kite nak miliki..

awat susah ek nak pilihan,,,alamak gi tanye balik lak kat azah..hehe...

azah hj zainal said...

tny azah??
wahh...sye pun xtau..^^

mOlliE said...

wa..kalo saye pom nangis bile kak azah suh pick which one..huhuhu

azah hj zainal said...

eleelelele cik mollie..
pasni if suruh pilih, msti plih en.benggo pnye kn???
hikhikhik..

Copyright © soMethinG CrossinG My Mind Urang-kurai