soMethinG CrossinG My Mind: sume nyer baru!

sume nyer baru!

hi peeps!!^^
sori coz lately xde mood nk updates blog...

title baru?
ape yg baru?actly nk tulis mcm2, but sume ny b'ttle kn baru..

1)orang baru@fmly mbr baru..
insyaAllah, on ths fridy, along aku akn khwin ngn tunangnya abg azman..aku hepi, but sket sdih coz psni, die dh jd isteri org...n sume msenye ngn suami...but, whtevr it is, i'm hepi for u, along..

n another lg sorg...insyaAllah, aku akn dpt ank buah yg ptama on june nxt yr......moga2 umurnya pnjang, dh sihat..amin....

2)hobi baru..
pe hobi aku? hehe..aku dh addicted ngn games kt fcebuk!giler kn??e most is farmville...aku sggup curi2 onlne kt office ni...hehe..

3) keje baru..
actly, bkn keje,,,but sje2 tlg ayah aku kt his'co...coz of aku ni di spnsored pnuh by ayah, aku ngn rela hati lend my hands to him...ayah pun amat2 lr m'alu2kan kdtgn aku..ceh waahhh....sbnrny office tgh bz ngn orders dr petronas..petronas kn tgh 'turn around' fm dec-feb...1st aku msuk keje aritu, aku kne tlg order brg yg manufacturer ny italy..aku cri kt msia, xjmpe...lst2 aku bkak webpge co tu, n bntai je email kt diorg...risau gak xbbls...skalli, nsib dieorg bls..fuhhh..nsib....

4)plan bru..
aritu ktorg 1family discuss nk g cuti kt cmeron & genting highland...but coz ayah yg tgh ngn busnss nyr, ktorg cancel je...so, where we shld go? we sticked wif our holiday, but e venue will be at melaka...haha...klaka kn??org mlk but cuti kt mlk...cm bese, e venue is Everly Resort...tu lr tmpt yg ktorg akan lepak 1famly biler bosan duk umh...n cm cuti lst yr, 3 adik sepupu aku akn ikut skali=nabilah, muiz n fadhil...skrg ni fadhil dh xnangis2 cm dulu...so, best sket..if x dlu, mnje sgt, nk mne2 ,msti de akak die...

4) impian baru...
byk bnda yg aku impikan..tp xtau tcapai or x...erm...alin, ko msti tau kn?*alin xtau pun aku de blog* hehe..
but, bnde yg aku impikan n nk sgt ianya t'capai is as planned, insyaAllah, ibu, ayah, aku n nana akan wat umrah next yr abs je blajar dlm bln 5 or 6...xsbr...mntk2 jd lr...amin...

k, lr aku doakan pe2 yg korg impikan gak akan t'capai, k!

X0X0!

nota kaki: hepi2 gak, but rslt llb 1 dh nk kuar dh on dis 10th...ishhhhhhh!

2 comments:

efa @ nzs said...

waa..bestnye..murah rezeki dpt g umrah..wish aku dpt g gak one day..ameen :)
pe2 congrats la with all the new things beb..hi3..

azah hj zainal said...

efa! sori lr, xdpt cht lme2 aritu, bz lr...lgpun cht kt fcebuk sllu prob, btter ym len kali,k..

erm...insyaAllah..doakn ko pun sme..

Copyright © soMethinG CrossinG My Mind Urang-kurai